Milošev Konak

Restoran „Milošev konak” sagrađen još 1834. godine u najstarijem, Topčiderskom parku, a kao restoran datira još od pre drugog svetskog rata. Objekat ima istorijski značaj i nalazi se u ambijentalnom zaštićenom prostoru, jer je nekada služio za lične potrebe Miloša Obrenovića a poslednjih decenija ovaj restoran su posećivale najeminentnije strane i domaće ličnosti. Danas restoran „Milošev konak“ pruža vrhunsku uslugu uz bogatu ponudu nacionalnih jela i jela internacionalne kuhinje uz isto tako bogat izbor domaćih i stranih pića, domaćim i stranim gostima.

Lokacija i ime restorana su postali važna putokazna smerniuca i mesto nalaženja u Beogradu, uvučen u debeloj hladovini stoletnog drveća, restoran takođe svim gostima nudi veliki besplatan ‘parking pod 24časovnim redarskim nadzorom.

Uz zvuke najvećih hitova domaće muzike Vaše je da dođete opustite se i uživate kao u neka davna dobra vremena. Za atmosferu i provod za pamćenje pobrinuće se niko drugi do majstori štimunga BALTIC BEND, skupina šest vrhunskih muzičara, bubanj, bas gitara, solo gitara, klavijatura, dva muška vokala i ženski vokal, čije nastupe neretko možete videti i na TV ekranima, zato dodjite i opustite se uz zvuke provereno dobre muzike!

MILOŠEVA SOBA – je šarmantni , ljupki prostor koji se nalazi na spratu restorana i stvoren je za one koji vole manje Dočeke i i intimniju atmosferu. Uz podjednak meni bogate večere i all inclusive paketa pića pozivamo vas da po istoj ceni budete gosti MILOŠEVE SOBE uz muzički repertoar narodnjaka i zavabnjaka DUO benda!!

CENA : 40 i 50 EUR

U cenu uračunata bogata večera i all inclusive paket pića,prema navedenoj specifikaciji, i sedeće mesto za banket svečanim stolom. Sva mesta su sedeća i restoranska. Imamo razne tipove i veličine stolova od dvojki do dvadesetdvojki pa će naši menadžeri biti u mogućnosti da Vam maksimalno izađu u susret. Razlika u ceni je u blizini bine i plesnog podijuma.


Bogata večera , meni hrane na novogodišnjoj večeri – neograničena konzumacija :

Milošev Konak zakuska
govedja pršuta, svinjska pršuta, kulen,urnebes, proja, pita sa sirom,kajmak, sir, ruska salata, punjena paprika…

Posno predjelo
Rižoto sa povrćem

Glavno jelo
– Rolovana teletina sa kajmak sosom i Miloševim krompirom
– Rolovana ćuretina u sosu od suvih šljiva
– Punjeno pileće belo meso sa grilovanim povrćem

Glavno (posno) jelo
– Dimljena pastrmka sa dalmatinskim varivom (blitva)
– File lista na mlinarski način
– Krompir salata

Razna Peciva/Hleb

Salate:
– Vitaminska salata
– Zimska salata
– Šopska salata

Dezert:
– Pita sa višnjama i sladoledom
– Domaća krempita sa sosom od šumskog voća

Dezert (posni)
– pita sa višnjama
– baklava

Meni će biti poslužen po sistemu “tanjir servis”, svaki gost svoj tanjir.


Tokom novogidšnje noći gosti će moći neograničeno da uživaju u meniju pića:

– Pelinkovac
– Martini
– Campary
– Vodka
– Vinjak
– Dunjevača
– Kajsijevača
– Šljivovica
– Viljamovka
– Lozovača
– Crveno vino Vranac 13.jul , Kratošija Tikveš
– Belo vino Krstač – 13.jul , Smederevka Tikveš
– Rose Rubin
– Pivo : Jelen i Nikšićko
– Sokovi ( Coca-cola, Fanta , jabuka, breskva, pomoranža)
– Kafe ( domaća, nes kafa, espresso kafa )
– Mineralna voda ( gazirana i negazirana)


Besplatan internet će vam sjajno poslužiti u Novogodišnjoj noći kada sve mreže budu opterećene.

Dodjite da u novu bolju 2020. zakoračite u ambijentu kao da ste na dvoru, uz sjajnu uslugu naših uvek prijateljski nastrojenih domaćina, uz kvalitetan muzički program , sa svojim najdražima idemo u nove pobede!

Imamo razne tipove i veličine stolova pa će naši menadžeri biti u prilici da vam maksimalno izađu u susret, dođite posetite nas (uz prethodnu najavu) i izaberite idealno mesto za vašu najluđu noć!